Vesti

ManpowerGroup obeležava nedelju održivog razvoja

Programi kompanije ManpowerGroup vođeni su jasnom svrhom, zasnovanom na sedamdesetogodišnjem nasleđu – da uspešno i održivo poslovanje ima snagu da promeni svet.

ManpowerGroup sponzor programa MenProSAM 2017

MenProSAM je ekskluzivan mentorski program koji povezuje članove Srpske asocijacije menadžera – mlade menadžere i preduzetnike sa iskusnim poslovnim liderima, rukovodiocima i menadžerima...

ManpowerGroup partner druge po redu "NetWork" konferencije u Podgorici

Kompanija ManpowerGroup ovogodišnji je partner konferencije “NetWork” koja predstavlja vodeći događaj u regionu u oblasti poslovne primene digitalne transformacije.

Otvorena nova kancelarija kompanije ManpowerGroup u Novom Sadu

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je kompanija ManpowerGroup otvorila novu kancelariju u Novom Sadu na adresi Bulevar Cara Lazara 25b, Maxton Centar.

Uspon dobro informisanih kandidata

Uspon dobro informisanih kandidata znači da oni koji konkurišu za posao imaju više informacija o kompanijama i otvorenim pozicijama nego ikada ranije.

Internacionalni seminar “Trgovina ljudima u svrhu radne eksploatacije”

Kompanija ManpowerGroup Srbija učestvovala je kao jedan od govornika na seminaru pod nazivom “Trgovina ljudima u svrhu radne eksploatacije” koji se održao 21. juna 2017. godine u okviru...

ManpowerGroup „HR izazov“

„Vidimo talente skrivene u vama.“ ManpowerGroup Srbija

Kompanija ManpowerGroup predstavila novu nagradu u sklopu globalnog partnerstva sa organizacijom Junior Achievement

Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ManpowerGroup u partnerstvu sa organizacijom Junior Achievement (Dostignuća Mladih) i definisala novu nagradu pod nazivom „Ready for Work“ , sa...

Kompanija ManpowerGroup sedmi put zaredom prepoznata kao globalni lider u pružanju RPO usluga

ManpowerGroup Solutions, kao deo kompanije ManpowerGroup, proglašena je za globalnog lidera u pružanju RPO (Recruitment process outsourcing) usluga od strane Everest Group.

Strana 1 od 7 Sledeća